Topic: Sistemele noastre de operare

Am vazut ca si aceasta parte a forumului e cam goala si mie nu vrea sa-mi vina somnu', asa ca am creat acest topic unde sa ne mentionam sistemele de operare si pareri despre ele.
In acest moment, eu folosesc Windows7 x64 si sunt destul de multumit de el, desi are multe probleme inca. Intr-adevar este foarte rapid, dar are probleme cu driverele, cu compatibilitatea cu hardware mai vechi, dar, aparent si cu cele noi... Daca descarc un torrent la o viteza mare (peste 1MB/s), incet-incet imi pica conexiunea la internet. Pentru asta nu pot da vina decat pe driverul placii de retea.
Inainte de Windows7 foloseam Windows XP SP2, dar am folosit putin si Ubuntu 8.10.

You just lost the game.

Re: Sistemele noastre de operare

hehe. si eu folosesc windows 7, x86:P din mai. de fapt, inca mai sunt pe RC1. n-am avut probleme mari cu el, o singura data am avut blue screen out of nowhere dar in rest totul bine si frumos. nu mi-a picat niciodata netu, jocurile merg foarte bine. e adevarat ca vreo 3-4 luni nu mi-au mers prea bine jocurile, adica AoE 2, in sensul ca imi taia marginile laterale. dar am primit update de driver la placa video si totul s-a rezolvat.:)

http://neplaceverde.blogspot.com/
***cei care vor sa scrie pe blogul mai sus mentionat, please reffer to my Grace***